Choď na obsah Choď na menu
 


TELOVÝ KRÉM DOVE SILKY NOURISHMENT

18. 4. 2015

 

Dnes som si pripravila recenziu na ďalší Dove produkt. Tentokrát ide o telový krém silky nourishment, z týchto telových krémov Dove vyrába dve varianty, tento a ešte s vanilkou. Ja som si kúpila tento pretože s vanilkou som už mala ich telové mlieko a po čase mi tá vôňa už nejak nevyhovovala-príliš sladká, aj keď ja mám také vône rada ale po dlhšom používaní mi to začína vadiť. Vráťme sa ale späť k tomuto produktu.

Čo sľubuje výrobca?

Opis výrobku:

Telový krém Dove Silky Nourishment zjemňuje pokožku a zanecháva ju hodvábnu a jemnú na dotyk. Obsahuje jedinečný komplex s prírodnými živinami a bohatým esenciálnym olejom. 

Čo som zistila ja:

Tento telový krém ma zaujal svojím milým a pekným obalom, ktorý produkt samozrejme predáva. Tento telový krém nieje vhodný pre suchý typ pokožky, čiže mne na telo tiež nie veľmi vyhovuje, na mňa je to slabá hydratácia, aj keď niekomu komu nevadí, že sa musí natierať každý deň, alebo normálnej pokožke by vyhovovať mohol :) Ja osobne ho teraz používam na tvár a ruky. Vôňa je príjemná, evokuje vo mne taký pocit.. čistoty! :) Pre moju tvár vyhovuje aj to že sa veľmi rýchlo vstrebáva (niekedy si ho rozotriem ešte len po rukách a na tvár si nemám čo dať :D) a neostáva mi na tvári mastný film. Takže na telo by som si ho už nekúpila, ale treba vyskúšať, iným možno sadne dokonale :)

Tak dajte vedieť v komentároch ako sa tento produkt osvedčil vám

Pekný zvyšok dňa prajem! :)

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.