Choď na obsah Choď na menu
 


Milva-Chinín a ženšen + ružová voda

Dnes píšem po dlhom čase recenziu, kedže je dnes vonku škaredo, tak mám konečne čas po plnohodnotne strávených letných prázdninách :) Dnes to bude opäť značka Milva ,, ktorá ma veľmi oslovila, jednu recenziu na šampóny a chinínovú vodičku som už písala, stačí kliknúť na príspevok Milva hair care v ľavom menu :)

dsc_0756.jpg

Obrázok aspoň pre predstavu (ospravedlňujem sa ale naozaj neviem čo sa deje so systémom, ale nedá sa otočiť)

 

 

 

 

Šampón chinín a ženšen:

dsc_0759.jpgBalenie tohto šampónu je 200 ml a celkovo dizajn obalu sa mi veľmi páči. Hlavnou zložkou sú chinín a ženšen, má veľmi príjemnú kvetinovú vôňu a číru farbu. Pení asi rovnako ako všetky šampóny od milvy na prvý krát moc nie ale na druhé umytie je to super :) Vôňa ostáva vo vlasoch až do ďalšieho dňa , čo je super :) Mne osobne tento šampón vyhovuje viac ako samotný chinínový šampón , mám pocit ,že z tohto sa mi menej mastnia, ale striedam ich, no ocenila by som aj veľké 500 ml balenie, kedže tento mi na vlasy sadol lepšie, možno sa dočkám,  :)

Chinínová voda so ženšenom:

dsc_0757.jpgUž na pohľad milá malá fľaštička s objemom 100ml. Vodička má priezračnú farbu. V tomto prípade som ale nepocítila výrazný rozdiel medzi touto  a samotnou chinínovou vodičkou, účinky sú asi totožné takže tu ostávam radšej pri klasike :)

 

 

Ružová voda:

dsc_0761.jpgRužová voda má objem 200ml. Obsahuje extrakt z ruží. Hydratuje osviežuje a mäkko čistí pokožku tváre aj tela.Podporuje krvný obeh a udržiava pokožku hydratovanú :) S touto vodou som celkom spokojná,milo ma prekvapila , pokožka je naozaj taká žiarivejšia , používam ju ráno na tvár ale môže sa použiť aj na osvieženie tela v horúcich letných dňoch. Používať ju môžete tiež na vlasy , ktoré sa po nej krásne lesknú :)takže na leto ideál!

Moje zhodnotenie: z rady chinín a ženšen som si odskúšala, že šampón mi vyhovuje viac ako len ten s chinínom a pri vodičke je to zasa naopak, ale to je pre každého individuálne. Milvu som objednávala okrem seba ešte aj pre maminu a obe sestry, používajú chinínovú radu a tiež šampón s bielym ílom. Sestra mi odoslala celkom zábavnú fotku po prvom použití ílového šampónu,že či je to normálne taký objem, vraj taký ešte nemala :D samozrejme na fotke bola ešte neučesaná ale ked si vlasy rozčesala velmi si výsledok pochvaľovala :)) mamina a sestra majú jemné slabé vlasy, ktoré vypadávajú pomerne dosť- používajú chinínovú sadu cca mesiac a vidia prvé výsledky, nehovorím že je to všetko len kozmetikou to určite nie ale tá môže výrazne pomôcť, ale zázrak na každého to asi nebude treba sa zaujímať aj o zdravotný stav a o príčinu padania vlasov, či telu nechýbajú základné vitamíny. Pre mňa osobne je ešte celkom zaujímavý šampón s propolisom a pivný, ak vyskúšam dám vedieť, pretože pri tejto značke už zostanem! :)

Pekný zvyšok dňa prajem

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.