Choď na obsah Choď na menu
 


MILVA hair care

 

Dnešný článok bude venovaný vlasovej kozmetike MILVA, o ktorej ste už možno čo to počuli. Na túto značku som narazila náhodou na ich facebookovej stránke, najskôr som sa reklamou nejak veľmi nezaoberala, kým som sa nerozhodla pozrieť si na stránke nejaké tie recenzie od ostatných, ktorí tieto produkty už mali možnosť vyskúšať :) . Bola som milo prekvapená koľko pozitívneho som sa dočítala a tak som si povedala, že prečo to teda neskúsiť na vlastnej koži (mám veľmi jemné blond vlasy, ktoré majú vždy v roku obdobie povedala by som nadmerného vypadávania). Kozmetika je cenovo drahšia ako bežne dostupné šampóny a masky v drogériách a mne nie vždy všetko sadne na môj typ vlasov, preto som sa ako začínajúca blogerka rozhodla osloviť spoločnosť MILVA, či by mi neposkytli pár produktov na testovanie. Komunikácia mailom bola naozaj plynulá, rýchle vybavenie a milý prístup predávajúcich, do troch dní som mala objednávku doma za čo sa chcem spoločnosti poďakovať.

Čo obsahovala moja objednávka?

 

dsc_0415.jpg

 

 Z ľava chinínová vodička, šampón na  vlasy huma, šampón na vlasy chinín a  nakoniec chinínová maska na vlasy.

 

 

 

 

 

Hlavnou zložkou v šampónoch a tiež vo vlasovej vodičke je látka nazývaná chinín, ktorá zabraňuje padaniu vlasov a pomáha urýchľovať ich rast a tiež stimuluje rast nových vlasov na miestach kde prestali rásť.

 Zo začiatku som tomu moc neverila, poznáme to marketingové ťahy, reklamy nasľubujú samé hory doly, no účinok aspoň na 50% majú máloktoré produkty. Približne pred mesiacom som si dala vlasy ostrihať približne o 10 cm (potrebovala som zmenu a prečo nie práve v čase keď vonku nastávajú tropické teploty?.. ) Dosť bolo môjho zamýšľania, ideme ďalej. Spoločnosť milva mi tiež do balíčka pribalila aj vzorky rôznych šampónov z ich ponuky, je to prírodná kozmetika bez zbytočných silikónov a chemických látok čo ma veľmi potešilo, pretože v dnešnej dobe sa málokedy vidí, že vám niekto niečo poskytne naviac len tak! :) Takže ešte raz Ďakujem.

dsc_0418.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moja skúsenosť:  Ako prvé som vyskúšala vzorku pivného šampónu, musím povedať že tieto šampóny na prvýkrát moc nepenia ale keď si nanesiem šampón druhýkrát vytvorí sa na vlasoch bohatá pena (vlasy si šampónujem na 2x), po šampóne som klasicky aplikovala kondicionér a nechala vlasy vyschnúť. Po uschnutí boli vlasy krásne nadýchané a mali objem, takže za mňa celkom fajn, ostatné vzorky som ešte nevyskúšala ale teším sa na ne.

Prejdime k samotnému chinínovému šampónu. Objem je 200 ml, gélová konzistencia ružovej farby s jemnou nevtieravou vôňou. Penivosť šampónu je rovnaká ako u toho pivného :) po použití som na vlasy naniesla chinínovú masku, ktorá je krémovej farby konzistenciou niečo redšia ako som zvyknutá (niečo ako redší puding), ale nevadí mi to. Čo bolo pre mňa ale zvláštnosťou je, že maska sa nanáša od korienkov, ÁNO aj na pokožku do dĺžky vlasov až po končeky. Nechala som pôsobiť podľa návodu 15-20 minút a následne poriadne zmyla vlažnou vodou. (Už pri zmývaní nebolo na vlasoch cítiť žiadny mastný film).Vôňou je maska veľmi príbuzná šampónu nevtieravá, jemná. Po uschnutí mali vlasy doslova VAU efekt, boli objemné lesklé a ľahko sa česali. Po dlhšom používaní som spozorovala , že sa mi z chinínového šampónu rýchlejšie mastnia vlasy a preto som ho začala striedať so šampónom HUMA na objem- Tento šampón obsahuje biely íl , ktorý ukľudňuje pokožku a redukuje produkciu mazu, dodá krásny objem a vlasy si umývam každý druhý deň , no s týmto šampónom vydržia pekné o deň dlhšie, tento šampón bude pre mňa asi o niečo lepší, treba vyskúšať, čo komu sadne.

A posledným produktom je chinínová vodička- tá má obsah 200 ml, požíva sa každý deň, aplikuje sa ku korienkom vlasov po celej hlave (nie však do dĺžky vlasov), vôbec vlasy nemastí nezaťažuje a je bez vône, používam ju rada.

 

 

Zhodnotenie:  Radu produktov MILVA používam mesiac a vlasy sú naozaj pevnejšie o niečo rýchlejšie rastú, padajú mi síce stále ale rozhodne menej. Na hlave som mala trochu kúty bez vlasov a čuduj sa svete už sa zaplnili drobnými vlasmi, čo ma naozaj teší , takže konečne produkt ktorý aspoň na 75%  spĺňa to, čo sľubuje. Ako som už spomínala ceny sú vyššie ale ja výrobky používam vyše mesiaca a ubudlo mi veľmi málo, čiže šampóny vydržia dlho a investícia sa oplatí. Ja rozhodne pri týchto produktoch ostanem anajližšie plánujem objednávku tiež pre obe sestry a maminu. Ak máte záujem pod článkom Vám nechám odkaz na stránku z ktorej som produkty objednávala ja. Ďakujem ak ste vydržali čítať až dokonca, celkom som sa rozpísala! :) Pekný zvyšok deň vám :)

http://www.chinin.sk/- tu nájdete produkty aj s popismi a cenami .