Choď na obsah Choď na menu
 


Fa Luxurious-Black ametyst and pink viola

3. 6. 2015

Sprchové gély značky Fa ma samy o sebe nikdy nejak nezaujali, skrátka ja som verná môjmu Dove už nejaký ten rok :) 

Tento som zhodou oklností dostala od kamarátky ako darček k narodeninám. Je to 400 ml balenie, ale videla som v obchode aj 750 ml. Cena za 400ml v akcií je 1,99 € čiže cena je na množstvo veľmi priaznivá, len ju treba vyčíhnuť. Koľko stojí bez akcie neviem, ale v prípade záujmu zistím :D . 

K produktu:

Tento sprchový gél naozaj nááádherne ale náádherne vonia (nie nepreháňam). Teda aspoň mne, ale kto máte radi sladšie vône určite vám sadne. :) Je tmavofialovej farby s takou perleťou. Výdrž vône na tele nejak neviem posúdiť, pretože hneď po osprchovaní používam telové mlieka rôznych vôní, čiže to trošku prebije. 

Tento sprcháč často používam ako penu do kúpeľa, pretože tá skvelá vôňa vo mne evokuje uvoľnenie a relax, je to pecka :) . Mal by aj hydratovať ale.......hydratácia je taká stredná by som povedal, a, takže na suchú kožu nebude mať extra vyživujúci účinok, keď porovnám hydratáciu s mojim obľúbeným Dove, tak Dove vyhráva na plnej čiare. :)

dala by som mu 3 body z 5

Teraz ho už mám skoro minutý ale myslím že po čase sa k nemu opäť rada vrátim pre tú vôňu a kúpim si rovno to 750 ml balenie.

Na záver článku ešte prajem pekný deň. wink

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

40 Ways to Earlier small Your Blood Pressure

Aordedlola,12. 10. 2018 21:01

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-en-pharmacie/

40 Ways to Drop Your Blood Load

Aordedlola,28. 9. 2018 11:52

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-venta-en-colombia/

Measuring Blood Tension

AtugImmusy,7. 7. 2018 20:27

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-en-ligne-securise/