Choď na obsah Choď na menu
 


Dove-Intensive Repair

28. 1. 2015
Šampón na vlasy Dove Intensive repair je určený na suché a poškodené vlasy, ktoré by mal vyživovať na bunkovej úrovni vlasov. Tieto šampóny sú veľmi výživné preto som sa ich najskôr trochu obávala, kedže sú moje vlasy jemné, že by mi ich mohol rýchlo zmastiť alebo by boli bez objemu.
 
Čo sľubuje výrobca?

Opis výrobku:

 

Obsahuje technológiu FibreActive, ktorá preniká do štruktúry vlasov a ozdravuje ich zvnútra. Obnovuje štruktúru vlasov a chráni pred štiepením končekov a lámaním.

 

Čo som zistila ja? :)

Ako som už spomínala spočiatku som sa týchto veľmi výživných šampónov bála aj keď kozmetika Dove je moja obľúbená ale zdá sa že obavy boli zbytočné. Po požití šapónu boli vlasi jemné, vzdušné, pekne sa leskli a dobre sa rozčesávali, za čo dávam veľké plus! :)

Šampón sa dobre nanáša a má bohatú penu, čo mne vyhovuje pre pocit dobre umytých vlasov. :) A ako je to s ich lámavosťou a štiepením? To tak celkom posúdiť neviem, lebo si končeky pravidelne zastrihávam takže tento problém mám málokedy, ale určite tento šampón odporúťam a rada sa k nemu opäť vrátim.

A čo vy? Aé máte skúsenosti, vyskúšali ste už tento šampón? Podeľte sa s nami o váš názor v komentárimailkissyes

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.