Choď na obsah Choď na menu
 


Bylinný lopúchový šampón od Alpy

Ide konkrétne o tento šampón, ktorý som objavila len nedávno. Poradila mi ho moja sestra, ktorá si ho kúpila na základe kladných ohlasov na internete pre ľudí, ktorých trápia lupiny.

Dávno som si sama nekúpila takýto bylinný šampón pretože som už jeden taký mala konkrétne do bol Dixi a ten mi pokožku hlavy veľmi vysušoval a svrbila ma celá pokožka, ale tomuto som dala ešte šancu.

Kúpila som si ho v lekárni, za ceny 1,87€, čiže cena je veľmi priateľná a teraz poďme k účinkom. Používam ho asi 2 mesiace obsah balenia je 500 ml a ubudla mi z neho asi polka takže vydrží dlho. Po použití klasicky ešte na záver nanesiem kondicionér alebo masku nikdy nevynechám :) . Už po prvom použití boli vlasy čisté lesklé a nadýchané. Tento šampón je určený tiež proti padaniu vlasov, čo môžem tiež potvrdiť. Funguje to!! :) Obsahuje zložku z koreňa lopúcha. Ani po dlhodobom používaní vlasy nezaťaží. Takže za mňa spokojnosť, veľa muziky za málo peňazí, určite sa budem k nemu vracať a nabudúce vyskúšam tiež brezový , na ktorý tiež napíšem recenziu. Tak komentujte hodnoťte ako ste spokojní vy!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

lopuchovy sampon

jana,3. 7. 2018 8:13

Je to prirodny sampon, alebo obsahuje LSL

dakuje

Jana